Testimoniale

"Am căutat o firmă de consultanţă care să ne ofere servicii de calitate, complete, integrate în sistemul de management al companiei. Şi am gasit-o! "

Dinu Ana-Maria - Analist Resurse Umane
Employee Development
Draxlmaier Group
S.C. ROLEM S.R.L.

”Suntem foarte multumiţi de colaborarea noastră cu Pro Expert şi acest lucru a stat la baza deciziei de a realiza programe de dezvoltare organizaţională pe parcursul a 4 ani.
Ceea ce credem că a făcut de departe diferenţa a fost abordarea cu adevarat dedicată, training şi coaching pentru membrii Departamentului de Vânzări & Marketing, cu tematici şi conţinuturi mulate pe nevoile şi specificul concret al activităţii firmei noastre.
Mulţumim Pro Expert pentru excelentul mod de conlucrare şi comunicare cu care ne-a obişnuit, pentru flexibilitate, permanenta adaptabilitate la nevoile noastre specifice de dezvoltare şi pentru faptul ca îşi manifestă dorinţa de a construi alături de noi inovativ, pe baze solide, o organizaţie competitivă din toate punctele de vedere.”

George Ştefănescu – General Manager
Whiteland Import – Export

"Printr-o întâmplare fericită acum aproape doi ani, am participat la un curs organizat de Pro Expert şi de atunci, pentru Integrator Soft, Pro Expert a devenit o sursă permanentă de consultanţă şi instruire.
Modul interactiv şi atractiv în care se desfăşoară cursurile, tematica de mare actualitate şi nu în ultimul rând profesionalismul cu care sunt susţinute cursurile sunt elemente importante care ne-au decis să revenim de fiecare dată la training-urile organizate de Pro Expert.
Un element de o foarte mare importanţă este acela că în urma acestor training-uri participanţii au aplicat şi au îmbunătăţit activitatea din cadrul firmei, aducând un plus de valoare în companie."

Gina Similie - Manager
INTEGRATOR SOFT

"Prin colaborarea cu Pro Expert, am reușit să dezvolt partea de HR prin implementarea diferitelor programe. Am reușit să implementez obiectivele în organizație, dar și cele pe plan personal. Drumul parcurs alături de Pro Expert m-a ajutat să evoluez în carieră și să îmi doresc mai mult!"

DIANA ZAHARIEA - Director General
SERGIANA GRUP

"În acest proces de autodescoperire alături de Daniela, am găsit în mine nu doar capacități ascunse, ci și o sursă profundă de empatie, înțelegere, adaptabilitate, elemente cheie ale unui leadership de calitate. Cu abilitățile dobândite sub îndrumarea Danielei, am reușit să găsesc un limbaj adecvat de comunicare în echipa mea, un grup divers și minunat."

LAURA URSU - Director General
ANA HOTELS POIANA BRAȘOV

"Chiar și după 11 ani de colaborare, suntem plăcut surprinși!"

COMȘA ATTILA - Director Comercial
UNIVER

"Omul cât trăiește învață! Cu Pro Expert înveți mult mai mult!"

Participant la trainingul „Secretele vânzării eficiente”

"Dacă vrei să afli lucruri absolut noi despre propriile capacități, atât profesionale cât și personale, tot ce trebuie să faci este să obții un training în cadrul Pro Expert! După primul, le vei dori pe toate! Eu îl aștept cu nerăbdare pe următorul."

Participant la trainingul „Vânzări de succes”

"O experiență nouă în care am dobândit încredere și dezvoltarea cunoștințelor personale. Consider că trainerul a reușit foarte ușor, dezinvolt, să transmită un suport de curs bine structurat. Un training foarte bine pregătit."

Participant la trainingul „Conducerea echipelor”

"Acesta mi s-a părut cel mai interesant și bine susținut training la care am participat. M-am simțit extraordinar și am așteptat cu nerăbdare fiecare zi de curs. Am plecat cu informații noi și m-a făcut să regândesc unele aspecte din viața profesională și personală."

Participant la trainingul „Conducerea echipelor”

"Echipa de traineri pregătită foarte bine. Răspunsuri la toate întrebările colegilor. Exemplele practice și jocurile au avut un impact pozitiv puternic asupra cunoștințelor acumulate la acest training."

Participant la trainingul „Decision making”

"Un team building foarte dinamic și atractiv. O experiență foarte frumoasă și atrăgătoare."

Participant la team building


Copyright © 2019 | Pro Expert