Testimoniale

"Am căutat o firmă de consultanţă care să ne ofere servicii de calitate, complete, integrate în sistemul de management al companiei. Şi am gasit-o! "

Dinu Ana-Maria - Analist Resurse Umane
Employee Development
Draxlmaier Group
S.C. ROLEM S.R.L.

”Suntem foarte multumiţi de colaborarea noastră cu Pro Expert şi acest lucru a stat la baza deciziei de a realiza programe de dezvoltare organizaţională pe parcursul a 4 ani.
Ceea ce credem că a făcut de departe diferenţa a fost abordarea cu adevarat dedicată, training şi coaching pentru membrii Departamentului de Vânzări & Marketing, cu tematici şi conţinuturi mulate pe nevoile şi specificul concret al activităţii firmei noastre.
Mulţumim Pro Expert pentru excelentul mod de conlucrare şi comunicare cu care ne-a obişnuit, pentru flexibilitate, permanenta adaptabilitate la nevoile noastre specifice de dezvoltare şi pentru faptul ca îşi manifestă dorinţa de a construi alături de noi inovativ, pe baze solide, o organizaţie competitivă din toate punctele de vedere.”

George Ştefănescu – General Manager
Whiteland Import – Export

"Printr-o întâmplare fericită acum aproape doi ani, am participat la un curs organizat de Pro Expert şi de atunci, pentru Integrator Soft, Pro Expert a devenit o sursă permanentă de consultanţă şi instruire.
Modul interactiv şi atractiv în care se desfăşoară cursurile, tematica de mare actualitate şi nu în ultimul rând profesionalismul cu care sunt susţinute cursurile sunt elemente importante care ne-au decis să revenim de fiecare dată la training-urile organizate de Pro Expert.
Un element de o foarte mare importanţă este acela că în urma acestor training-uri participanţii au aplicat şi au îmbunătăţit activitatea din cadrul firmei, aducând un plus de valoare în companie."

Gina Similie
Manager
INTEGRATOR SOFT


Copyright © 2019 | Pro Expert