Cursuri autorizate

PRO EXPERT vă oferă programe de formare și perfecționare autorizate de ANC, în urma cărora se acordă diplome recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale. Pe durata acestor cursuri, PRO EXPERT caută permanent ca însușirea de cunoștințe și formarea de abilități conforme cu standardele ocupaționale să se facă într-un mediu interactiv de formare. Îmbinarea teoriei cu practica este mai mult decât un deziderat, ea realizându-se concret cu fiecare aplicație ce ajută participanții să facă față cu succes situațiilor din mediul de muncă.

 • Formator
  Consideraţi că experienţa pe care o aveţi şi lucrurile pe care le ştiţi merită împărtăşite şi altora? Aveţi înclinaţie către a-i instrui pe alţii? Acest curs vă oferă instrumentele pentru a face din activitatea de formare o experienţă utilă, plăcută şi de ce nu, memorabilă atât pentru dvs., cât şi pentru „învăţăcei”.
 • Dezvoltarea carierei
  Vreți mai mult de la dvs.? Căutați un nou loc de muncă? Credeți că puteți avansa, dar aveți nevoie de instrumente suport ca să faceți față unei noi poziții în organizație? Acest curs vă oferă pârghiile de bază pentru a face din dezvoltarea profesională o călătorie de neuitat, în care, la final, veți ști ce, cum și când să acționați pentru a obține ce vă doriți.
 • Antreprenoriat
  Doriți să vă deschideți o afacere? Vreți ceva pe cont propriu? Acest curs vă oferă o viziune de ansamblu asupra unui business, pas cu pas: de la deschidere până la o evoluție de succes! De la hârtii, până la oameni care trag alături de dvs. pentru a cuceri piața!
 • TIC
  Trăim în lumea tehnologiei și a informației... Computerul este instrumentul viitorului! Vreți să transformați ”acel obiect” de pe biroul dvs., calculatorul,  în prietenul dvs.? Vreți să știți să scrieți, să socotiți rapid sau să vorbiți cu ceilalți, folosind un prieten de nădejde? Acest curs vă ajută să puneți bazele utilizării calculatorului, depășind astfel multe bariere ale secolului XXI.
 • Manager proiect
  Fiecare dintre noi a mai cochetat cu termenul de proiect, fie că e vorba de construirea unei case, o nouă afacere, organizarea unui eveniment etc. Dacă vreți să descoperiți sau să înțelegeți care sunt etapele, cum se desfășoară procesele specifice unui proiect, ce riscuri puteți întâmpina și, mai ales, cum le puteți depăși, acest curs vă va purta pas cu pas de la ideea de proiect până la finalizarea acestuia.
 • Managementul relațiilor
  La orice loc de muncă lucrăm cu oameni: transmitem și primim informații, negociem termene, produse sau favoruri, intrăm fără să vrem în conflicte, creștem alături de echipe vechi sau punem bazele unor noi începuturi alături de oameni pe care nu-i cunoaștem… Una peste alta, munca înseamnă relație: cu colegi, șefi, subordonați sau parteneri de afaceri. Dacă ești manager sau lucrezi în vânzări, cursul nostru te va ajuta să descoperi ingredientele de bază pentru succesul în ceea ce faci.
Copyright © 2019 | Pro Expert