Pro Expert

Ne gasesti si pe: Facebook
 
 

 


-


 

 

 

 

Trainingurile online oferite de PRO EXPERT pot fi privite ca o „dezvoltare concentrată”: informaţie esenţială şi aplicaţii relevante, într-un timp foarte scurt. Oamenii au astfel posibilitatea de a fi responsabili pentru propria dezvoltare: îşi stabilesc ritmul, momentul şi durata în care parcurg tematica aleasă. Aplicaţiile şi studiile de caz îi vor ţine în permanenţă „prinşi” şi dornici să descopere răspunsuri sau să problematizeze.

Opţional, fiecare training poate fi completat cu o întâlnire la sală, în care se poate aprofunda tematica parcursă şi se pot realiza mai multe aplicaţii de grup. În această formulă, veţi reduce timpul în care angajaţii sunt scoşi „din producţie”, dar veţi putea obţine şi dinamismul traningurilor clasice.

Printre competenţele pe care oamenii le pot dezvolta accesând trainingurile online amintim: Abilităţi de vânzare, Coaching, Colaborare, Comunicare, Coordonare, Delegare, Disponibilitate la program prelungit, Exigenţă, Gândire strategică, Leadership, MBO, Perseverenţă, Viziune de ansamblu etc. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.evaluareprofesionala.ro.

.

 
Prelucrare date personale Anunturi achizitii !!!