Pro Expert

Ne gasesti si pe: Facebook
 
 

 


-


 

Performanţa unei organizaţii este dată de valoarea oamenilor care o reprezintă. Ca lideri şi manageri e normal să ne dorim oameni performanţi, oameni competitivi, oameni care vor şi reuşesc mai mult. Pentru aceasta este bine să ne asigurăm că alegem cei mai buni oameni pentru posturile pe care le avem, că investim în nevoile lor reale și că le oferim suport în evoluția personală și profesională.
 
PRO EXPERT vă oferă trei servicii prin care puteți urmări și gestiona traseul oamenilor de care depinde organizația dvs.:

  • recrutare și selecție: principalul beneficiu al acestui proces este creșterea valorii umane a organizației, prin selectarea celor mai potriviţi candidați. Rezultatele, inovațiile, performanța și multe altele sunt condiționate de alegerea corectă a omului pe post. Un proces aparent simplu are totuși implicații semnificative în întreaga organizație. Dacă vreți ca viitorul angajat să se simtă parte din organizație și nu doar să lucreze pentru ea, atunci asigurați-vă că ați făcut alegerea corectă.
  • evaluarea performanțelor profesionale: acest serviciu vă oferă o apreciere eficientă, obiectivă și rapidă a performanțelor. Mai mult, rezultatele pot servi ca punct de plecare în decizii de avansare, instruire, planuri de dezvoltare etc. Pentru mai multe informaţii despre oferta noastră vă invităm să accesaţi www.evaluareprofesionala.ro, unde veţi găsi şi modele de rapoarte rezultate în urma evaluării.
  • consiliere și orientare profesională: acest suport devine necesar în descoperirea punctelor forte şi a celor de dezvoltat, prin evaluarea aptitudinilor deţinute, a personalităţii sau a atitudinii faţă de carieră. Oferindu-le un astfel de serviciu, oamenii se pot transforma și crește semnificativ ca evoluție și traiect profesional. 
Prelucrare date personale Anunturi achizitii !!!