Pro Expert

Ne gasesti si pe: Facebook
 
 

 


-
 

DANIELA CIRICĂ Daniela Cirică este cea care a reunit dorinţa de dezvoltare şi consultanţa în resurse umane sub numele PRO EXPERT.

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, cu un masterat în Psihologie Industrială şi Organizaţională, Daniela are experienţă relevantă în activităţi de training, coaching, audit organizaţional, elaborare de proiecte cu finanţare nerambursabilă - POSDRU. Dinamism, dezvoltare, implicare sunt doar câteva dintre caracteristicile personale definitorii. Daniela consideră că cea mai mare împlinire pe care poţi să o ai ca trainer este reflecţia muncii tale în succesul şi evoluţia celorlalţi.

MĂDĂLINA BÎRGU Mădălina Bîrgu are ca pasiuni în domeniul resurselor umane trainingul şi evaluarea profesională a angajaţilor.

Abilităţile de comunicare şi relaţionare sunt facilitate de backgroundul dezvoltării personale: Facultatea de Psihologie și Ştiinţele Educaţiei, Facultatea de Litere şi master în Managementul dezvoltării firmei. În interacțiunea cu oamenii se ghidează după principiul: exemplul personal este cel mai puternic instrument de convingere. Mădălina este o fire optimistă, orientată către rezultate, flexibilă şi spontană.

IOANA BELEANU Ioana Beleanu are experienţă relevantă în activităţi de recrutare şi selecţie, training, evaluarea performanţelor profesionale şi team building.

Facultatea de Tehnologia şi Controlul Calităţii i-a dezvoltat latura pragmatică şi analitică, precum și capacitatea de a asocia lucruri și a face rapid legături. Ioana este o persoană proactivă şi tonică, determinată să atingă pragul „mai bine de atât nu se poate” în tot ceea ce face.

ANDREAS FEKETE Andreas Fekete este preocupat de cunoaşterea, dezvoltarea şi consilierea celorlalți.

Dorința de a se descoperi pe sine, dar și pe cei din jur l-a îndreptat spre Facultatea de Psihologie-Pedagogie și masteratul în Consiliere Psihologică şi Educaţională. Andreas are experiență în domeniul consilierii și evaluării performanțelor profesionale, fiind orientat către stabilirea echilibrului între competențele și abilitățile existente și cele ce pot fi perfecționate. Pasionat de lucrul cu oamenii, și-a dezvoltat capacitatea de ascultare, comunicare și mai ales empatizare, atât de necesare în propria evoluție, dar și în dezvoltarea celorlalți.

CORINA DASCĂLU Corina Dascălu are ca domenii de expertiză: evaluarea psihoaptitudinală, consilierea și orientarea profesională, precum și

monitorizarea indicatorilor calitativi și cantitativi în cadrul unor proiecte finanțate prin Fondul Social European. Facultatea de Psihologie-Pedagogie, precum și cursurile de: Psihologia Transporturilor, Psihologia Muncii și Organizațională au contribuit la lărgirea sferei de competență în ce privește consilierea și evaluarea psihologică. Experiența acumulată prin planificarea, controlul și monitorizarea diferitelor procese a făcut-o să creadă cu convingere că dacă îți place ceea ce faci, nu există bariere. Corina este o fire ambițioasă, atentă la detalii și energică.

CRISTINA BÎRGU Cristina Bîrgu are experienţă relevantă în managementul relaţiei cu clienţii și monitorizarea indicatorilor calitativi și cantitativi în cadrul

unor proiecte finanțate prin Fondul Social European. Facultatea de Litere, secţia Română-Engleză şi masterul în Managementul dezvoltării firmei i-au oferit cunoștințele și competențele necesare, care dublate de carismă, proactivitate și empatie i-au adus rezultate semnificative în activităţile în care a fost implicată. Cristina este de părere că dezvoltarea personală continuă și autenticitatea în interacțiunea cu ceilalți sunt doi piloni esențiali în consolidarea relațiilor cu oamenii.

DENISA ELENA MOTOAȘCĂ Denisa Motoașcă deține experiență în activități de consiliere și orientare profesională, evaluare a performanțelor profesionale și

elaborare de proiecte cu fonduri nerambursabile pe POS DRU. Denisa a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației și masterul în Consiliere școlară și resurse umane în organizație, fiind interesată de potențialul de creștere al oamenilor, de compatibilitatea angajat-organizație și de factorii care duc la obținerea performanței. Cu simțul umorului, sensibilă și intuitivă, Denisa încurajează și întreține atmosfera și spiritul de echipă.

VIRGIL COSTESCU Virgil Costescu are ca pasiuni recrutarea și selecția, evaluarea psihoaptitudinală și consilierea și orientarea profesională.

Absolvent al facultății de Psihologie și Științele Educației, Virgil este interesat de analiza și observarea comportamentelor și reacțiilor pe care oamenii le au în diferite contexte, fiind o fire caldă, calmă și deschisă spre nou. Experiențele acumulate din interacțiunea constantă cu oamenii i-au consolidat convingerea că oricine are potențial să crească. Trebuie doar ajutat să și-l descopere și să creadă în el…

ANDREEA MÎNĂSCURTĂAndreea Mînăscurtă deține experiență în documentare și analiză date în vederea scrierii de proiecte cu fonduri nerambursabile în cadrul POS DRU.

Adepta diversității, a schimbării și a provocărilor, Andreea și-a lărgit viziunea asupra autodezvoltării, studiind domenii inedite precum Restaurarea (în cadrul Facultății de Arte Plastice) și Demografia (Facultatea de Sociologie și Asistență Socială - Masterat în Demografie). Și-a consolidat astfel trăsături precum perseverența, capacitatea de rezolvare a problemelor și capacitatea de analiză, considerate de ea cheia unei activități de succes.

 

 
Prelucrare date personale Anunturi achizitii !!!