Pro Expert

Ne gasesti si pe: Facebook
 
 
 

 


  

PRO EXPERT vă oferă programe de formare şi perfecţionare autorizate de ANC, în urma cărora se acordă diplome recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Pe durata acestor cursuri, PRO EXPERT caută permanent ca însuşirea de cunoştinţe şi formarea de abilităţi conforme cu standardele ocupaţionale să se facă într-un mediu interactiv de formare. Îmbinarea teoriei cu practica este mai mult decât un deziderat, ea realizându-se concret cu fiecare aplicaţie ce ajută participanţii să facă faţă cu succes situaţiilor din mediul de muncă.

Formator de formatori
Consideraţi că experienţa pe care o aveţi şi lucrurile pe care le ştiţi merită împărtăşite şi altora? Aveţi înclinaţie către a-i instrui pe alţii? Acest curs vă oferă instrumentele pentru a face din activitatea de formare o experienţă utilă, plăcută şi de ce nu, memorabilă atât pentru dvs., cât şi pentru „învăţăcei”.

Dezvoltarea carierei
Vreți mai mult de la dvs.? Căutați un nou loc de muncă? Credeți că puteți avansa, dar aveți nevoie de instrumente suport ca să faceți față unei noi poziții în organizație? Acest curs vă oferă pârghiile de bază pentru a face din dezvoltarea profesională o călătorie de neuitat, în care, la final, veți ști ce, cum și când să acționați pentru a obține ce vă doriți.

Antreprenoriat
Doriți să vă deschideți o afacere? Vreți ceva pe cont propriu? Acest curs vă oferă o viziune de ansamblu asupra unui business, pas cu pas: de la deschidere până la o evoluție de succes! De la hârtii, până la oameni care trag alături de dvs. pentru a cuceri piața!

TIC
Trăim în lumea tehnologiei și a informației… Computerul este instrumentul viitorului! Vreți să transformați ”acel obiect” de pe biroul dvs., calculatorul,  în prietenul dvs.? Vreți să știți să scrieți, să socotiți rapid sau să vorbiți cu ceilalți, folosind un prieten de nădejde? Acest curs vă ajută să puneți bazele utilizării calculatorului, depășind astfel multe bariere ale secolului XXI. 
Prelucrare date personale Anunturi achizitii !!!